Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Φοιτητικές Εκλογές 2008

Μόλις γύρισα από το Πανεπιστήμιο μου, το Αριστοτέλειο. Σε κλίμα προεκλογικό όλες οι σχολές -Πολυτεχνείο, ΣΘΕ, Ιατρική, Νομική, Οικονομικό, Πολιτικό, ΤΕΦΑΑ, Φιλοσοφική, ΠΑ.ΜΑΚ. - και χθες πάλι με φοιτητές στην Κομοτηνή, την Ξάνθη..
Όλες οι συζητήσεις περί πολιτικής και νέας γενιάς!
Πολιτική με ζωντάνια, χρώματα, μουσική, αφίσες, νέες ιδέες, χιουμορ, χωρίς σοβαροφάνειες και με φρέσκα συνθήματα. Αρκεί να τα ακούνε αυτοί που πρέπει. Μας ζήτησαν να δεσμευτούμε να είμαστε πάντα κοντά τους. Να υποσχεθούμε ότι δεν θα γίνουμε μια από τα ίδια!..
Μεγαλώσαμε στην ίδια εποχή, με τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες ανησυχίες, την ίδια όρεξη για δουλειά ώστε να γίνουν τα αδύνατα δυνατά.
Συμπέρασμα: οι νέοι ενδιαφέρονται, συμμετέχουν, είναι πολιτικοποιημένοι, με άποψη, όνειρα, ελπίδες..και εδώ και στο facebook, ακούω όλους εκείνους που μου μιλάνε! Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να ξέρω πως είμαστε στην ίδια πλευρά και ευχαριστώ άλλη μια φορά για όλα τα μηνύματα, την ανταλλαγή απόψεων, σκέψεων, ακόμα και αμφιβολιών! Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα, αλλά το πρώτο βήμα έχει γίνει, άνοιξε ένας δίαυλος επικοινωνίας χωρίς φίλτρα μεταξύ μας.
Καλή επιτυχία αύριο στους καλύτερους!