Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Για να γίνει η σκέψη χαμόγελο παιδικό


Περνάει ο καιρός, και τελικά είναι ότι πιο εύκολο το να ξεμείνει κάποιος στις καλές προθέσεις και τα ανεκπλήρωτα σχέδια.

Ευτυχώς , κάποιοι προνόησαν και ονόμασαν ημέρες και όρισαν γιορτές, έτσι για να συναντιόμαστε με τον καλό μας εαυτό, να ανανεώνουμε τις υποσχέσεις προς εμας τους ίδιους και τους άλλους, και να παίρνουμε αποφάσεις.

Κυρίως όμως, βοηθούν στο να μας υπενθυμίζουν ότι κάποιοι μπορούν να επιλέξουν να μην είναι μόνοι, ενώ κάποιοι άλλοι όχι.

Ας είναι αυτά τα Χριστούγεννα, η αφορμή για υπενθύμιση δράσης, για όλους εμάς που μπορούμε να δούμε την πλέον χρήσιμη λειτουργία του διαδικτύου – την ιδέα να γίνεται πράξη, και την πρόσκληση, ανταπόκριση.

Ξεκινάμε και συγκεντρώνουμε δώρα για κάποια παιδιά που δεν συνάντησαν τις δικές μας αυτονόητες επιλογές και δυνατότητες, αλλά που τα Χριστούγεννα μπορούν να γίνουν η αρχή στην ελπίδα.

Ένα παιχνίδι που κάποτε σε ενθουσίαζε, ένα βιβλίο που σε ταξίδεψε, ένα ρούχο που αγαπάς αλλά δεν σου κάνει πια, τύλιξε το και γράψε μια κάρτα με αληθινές ευχές και το όνομά σου. Και θα δεις πολύ σύντομα στο Ιντερνετ, το χαμόγελο που προκάλεσες.

Αποστολή : Εύα Καϊλή , Εθνικής Αμύνης 21, 546 21 Θεσσαλονίκη

και Αθήνα, 10672, Βουλής 4.

2310238891