Τετάρτη 4 Ιουλίου 2007

Bloggers movement

Οδηγός επιβίωσης:

Blogger αντιδρούν για τις φωτιές
11:17 3/7
Αγανακτισμένοι blogger από τη φωτιά στην Πάρνηθα αντιδρούν
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

















Μαζική και ταυτόχρονη διαμαρτυρία για τη φωτιά στην Πάρνηθα ετοιμάζουν οι blogger του «Οδηγού επιβίωσης» για την Πέμπτη και την Παρασκευή 5 και 6 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι.

«Σαν πρώτη αντίδραση προτείνουμε να στείλουμε ένα email με κοινό περιεχόμενο προς Υπουργεία, πολιτικά κόμματα, πολιτικούς, φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, υπηρεσίες κ.λ.π. Τα mail θα αποσταλούν την ίδια στιγμή για να φανεί η μαζικότητα της διαμαρτυρίας» γράφουν οι blogger στο blog.

Σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες ενέργειες η συγκεκριμένη κίνηση αποβλέπει στην ταυτόχρονη διαμαρτυρία και όχι στη δημιουργία ενός κοινού κειμένου που θα διαμαρτύρεται για τις πυρκαγιές στην Πάρνηθα.

Ωστόσο υπάρχει ένα προτεινόμενο κείμενο που εκφράζει την απόγνωση και το θυμό για την αμέλεια που οδήγησε στην καταστροφή του μοναδικού πνεύμονα της Αθήνας.

Στον "Οδηγό Επιβίωσης" (manosnik.blogspot.com) υπάρχουν δεκάδες διευθύνσεις email έτσι ώστε την Πέμπτη και την Παρασκευή να αποσταλούν εκεί μαζικά mail διαμαρτυρίας ενώ προβάλλεται και το παρακάτω βίντεο που δείχνει την απόγνωση και το θυμό των blogger για την καταστροφή της Πάρνηθας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: