Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Για να γίνει η σκέψη χαμόγελο παιδικό


Περνάει ο καιρός, και τελικά είναι ότι πιο εύκολο το να ξεμείνει κάποιος στις καλές προθέσεις και τα ανεκπλήρωτα σχέδια.

Ευτυχώς , κάποιοι προνόησαν και ονόμασαν ημέρες και όρισαν γιορτές, έτσι για να συναντιόμαστε με τον καλό μας εαυτό, να ανανεώνουμε τις υποσχέσεις προς εμας τους ίδιους και τους άλλους, και να παίρνουμε αποφάσεις.

Κυρίως όμως, βοηθούν στο να μας υπενθυμίζουν ότι κάποιοι μπορούν να επιλέξουν να μην είναι μόνοι, ενώ κάποιοι άλλοι όχι.

Ας είναι αυτά τα Χριστούγεννα, η αφορμή για υπενθύμιση δράσης, για όλους εμάς που μπορούμε να δούμε την πλέον χρήσιμη λειτουργία του διαδικτύου – την ιδέα να γίνεται πράξη, και την πρόσκληση, ανταπόκριση.

Ξεκινάμε και συγκεντρώνουμε δώρα για κάποια παιδιά που δεν συνάντησαν τις δικές μας αυτονόητες επιλογές και δυνατότητες, αλλά που τα Χριστούγεννα μπορούν να γίνουν η αρχή στην ελπίδα.

Ένα παιχνίδι που κάποτε σε ενθουσίαζε, ένα βιβλίο που σε ταξίδεψε, ένα ρούχο που αγαπάς αλλά δεν σου κάνει πια, τύλιξε το και γράψε μια κάρτα με αληθινές ευχές και το όνομά σου. Και θα δεις πολύ σύντομα στο Ιντερνετ, το χαμόγελο που προκάλεσες.

Αποστολή : Εύα Καϊλή , Εθνικής Αμύνης 21, 546 21 Θεσσαλονίκη

και Αθήνα, 10672, Βουλής 4.

2310238891

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μοναξιες κυρια Καιλη

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ: ΤΡΙΤΗ 9.00 ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ Α.Υ.ΘΗΒΑΣ [ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ]

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς, σε παρακαλώ, να μου πεις περισσότερα γι' αυτά τα παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Εύα πολύ ωραία πρωτοβουλία ...

Τελικά αυτό σημαίνει φρέσκαδα στην πολιτική νέες ιδέες ζωντανές υλοποίησιμες ...

Ανώνυμος είπε...

Χμμμμμμ.... πάλι σάλια και μύξες..

Εδώ ο κόσμος χάνεται....
Φταίνε οι αυλικοί ή οι κόλακες?..

Είναι δυνατόν να μην έχεις πάρει θέση για όσα συμβαίνουν στους δρόμους, εσύ, ένα νέος υποτίθεται άνθρωπος?!!...
Τι συμβαίνει?..
Δε θέλεις να τοποθετηθείς? Ανησυχείς για το τί πρόκειται να ειπωθεί?.. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω...
Αλλά αν κάνεις κάτι, κοίτα να το κάνεις όσο καλύτερα γίνεται. Αλλιώς μην το κάνεις καθόλου! Μην το κάνεις με μισή καρδιά.. Σου κάνει κακό, δεν το βλέπεις?

Γιώργος ο (σε ψήφισα γαμώτο..!) Θρακομακεδών

Υ.Γ.: δε λέω ότι το θέμα δεν είναι σημαντικό και η πρωτοβουλία αξιέπαινη αλλά......η μόδα των Χριστουγέννων τουλάχιστον δε σου λέει τίποτα? Είσαι πιο έξυπνη από αυτό.. Έχω ιδία άποψη..

Ανώνυμος είπε...

η φιλανθρωπια κυρια καιλη ειναι η τυψη του καπιταλισμου για τα τοσα χρονια φονων και εκμεταλευσης των λαων της αφρικης.

τι περιμενετε να γινει τωρα?να ωσω εγω το παιχνιδι που μεγαλωσα μαζι του σε ενα αφρικανακι για να νιωσει καλυτερα?

δε μας εχουν αναγκη οι αφρικανοι,εμεις τους εχουμε.τους κλεβουμε τα προιοντα τους και μετα τους στελνουμε και παιχνιδια? ποσο ηλιθιους τους θεωρειτε πια! για ποο ακομα δε θα τους σεβεστε.

αν θελετε να τους κανετε ενα δωρο σταματηστε να σχολειστε μαζι τους για να βρουν το δρομο τους επιτελους.κανεναν δεν ωφελουν τετοιες κινησεις.

ειναι δειγμα ασεβειας προς τους λαους αυτους το να στελνεις δωρα.ησυχια θελουν οι ανθρωποι οχι πλαστικες βλακειες.

και μια ερωτηση:αν ενα απο τα ανηψακια σας (αν εχετε) στειλει για δωρο το τανκς του σε ενα φρικανακι που του γκρεμισε το σπιτι ενα αληθινο τανκς,πως περιμενετε να νιωσει?ομορφα? δε νομιζω..

καλη χρονια

χρηστος

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά κυρία Καιλή!

Εγώ απλά θέλω να σας πω, μπράβο, γιατί μπήκατε δυναμικά στο κοινοβούλιο.Εμείς οι νέοι, "χαιρόμαστε" όταν βλέπουμε κάποιον/α στην ηλικία σας να ασχολείται με την πολιτική.Και πάλι μπράβο σας!

Υ.Γ.:(Αυτό πάει σ'όλους τους πολιτικούς.)Επειδή ακόμα δεν μπορούμε να ψηφίσουμε, δεν σημαίνει, πως δεν υπάρχουμε!Δεν σημαίνει, πως δεν έχουμε άποψη.Να μας ακούτε και 'μας που και που!Δεν κοστίζει...