Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Κλείνουν νύχτα τη Βουλή!!!

22:51
Η απόφαση του κ. Καραμανλή να κηρυχθεί εσπευσμένα η λήξη της τρέχουσας Β΄ Τακτικής Συνόδου της Βουλής συνιστά ουσιαστική θεσμική εκτροπή.
Είναι μια κίνηση πρωτοφανής και προκλητική που οδηγεί σε παραγραφή όλων των τυχόν ποινικών ευθυνών των υπουργών για την περίοδο 2004-2007.

Είναι μια κυνική ομολογία ότι μπροστά στην αυτοσυντήρηση της κυβέρνησής του ο κ. Καραμανλής δεν έχει τον παραμικρό φραγμό.

Αντί για τη διαφάνεια, την απόδοση ευθυνών όπου αυτές υπάρχουν και την απαλλαγή όσων έχουν κατηγορηθεί άδικα, επέλεξαν την αναγκαστική αδράνεια και τη σιωπή της Βουλής, το σκοτάδι της αδιαφάνειας. Για να συγκαλύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και για να μείνει ανοικτό το πεδίο της λασπολογίας, της οργανωμένης κυβερνητικής σκανδαλολογίας και της σπίλωσης.

Η κυβέρνηση Καραμανλή θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση της συγκάλυψης, της παραγραφής και της παραβίασης της θεσμικής τάξης.

Την απάντηση θα τη δώσει ο λαός.

11 σχόλια:

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

Και το link: http://pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/4520e0eb-0447-4965-8d37-64c88c959473/t/pressRelease

Ανώνυμος είπε...

Η βουλή έκλεισε όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις με ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ.

Ο Καραμανλής την τελευταία φορά που κοίταξα ήταν πρωθυπουργός.

Τώρα κατά τον πρόεδρο του πασοκ έγινε και Πρόεδρος της Δημοκρατίας ;

Πέρα από αυτό, το τεκμήριο αθωότητας κατά το πασοκ δεν ισχύει για τους πολιτικούς ; Πρέπει δηλαδή να αντιμετωπίζονται ως ένοχοι μέχρι να αποδειχτεί η αθωότητα τους ;

Η απλή αλήθεια είναι ότι τον ελαστικό νόμο περί εύθηνης υπουργών τον έφερε το πασοκ και επιπροσθέτως πότε δεν θυμάμαι τελευταία να έχει τιμωρηθεί πολιτικός. Τώρα θα τιμωρηθεί ;

Άσε που επί πασοκ σε κάθε νύξη για σκάνδαλο όχι μόνο δεν γίνονταν διερεύνηση αλλά ήταν σταθερή η απάντηση υπεκφυγή «όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα».

Οπότε το όλο ζήτημα είναι καθαρά επικοινωνιακό και το πασοκ γκρινιάζει επειδή η ΝΔ δεν του έκατσε για να την βιάσει επικοινωνιακά, προφανώς όχι για λόγους διαφάνειας αλλά για λόγους κομματικής σκοπιμότητας.

spyros1000 είπε...

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ.

AATON είπε...

Εγώ θα πω ένα πράγμα, και επώνυμα, επειδή δεν γουστάρω να γράφω ανώνυμα.

Δηλώνω τυχερός, που σαν κάτοικος εξωτερικού εδώ και 25 χρόνια, δεν είμαι υποχρεωμένος να ψηφίσω κανέναν σας.

Αυτό με απαλλάσσει -τουλάχιστον άμεσα- από την ευθύνη, πως, συνέβαλα κι εγώ στην καθοδική πορεία αυτής της χώρας ψηφίζοντας ανίκανους πολιτικούς, από τον Μητσοτάκη, τον Αντρέα, μέχρι και αυτούς που έχετε σήμερα.

Γιατί όσο θα σας ψηφίζουμε εμείς, ΕΜΕΙΣ θα είμαστε και οι μοναδικοί φταίχτες, όχι εσείς.

Στην χώρα αυτή τους ήρωες τους ονομάζουν 'άγνωστο στρατιώτη', ενώ αυτούς που την πούλησαν με τον έναν η τον άλλο τρόπο, τους στήνουν αγάλματα και μετονομάζουν δρόμους και πλατείες με το όνομά τους.

Μια χώρα, άξια της τύχης της και άξια του πεπρωμένου της. Μια χώρα που κλείνει τα μάτια της στην ιστορία, με κουμπαριές και 'λυκοφιλίες'. Μια χώρα ανάξια να τα βάλει ακόμη και με τα Σκόπια, ανίκανη να προστατέψει ακόμη και τα αυτονόητα.

Χαλάλι σας, εγώ ευχαριστώ, δεν θα πάρω, χόρτασα από 'δήθεν', από 'παραμυθατζήδες' και από Ελλάδα, χαραμίζοντας κυριολεκτικά εκεί, τη μισή μου ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Σε μια κοινωνία απαξίας, η ανάγκη για Σοσιαλιστική Αλλαγή φαντάζει επιτακτική όχι μέσα από ένα γραφειοκρατικό και δογματικό Κρατισμό, αλλά μέσα από μια πολιτική επικεντρωμένη στον Άνθρωπο και την Κοινωνία.
Αυτό, που δίνεται ως δρόμο στην πολιτική του Κινήματος είναι το σημείο για το οποίο ακολουθούμε οι πολιτικά σκεπτόμενοι πολίτες, το ΠΑΣΟΚ.
Η Δίκαιη Κοινωνία μέσα από πολιτικές, που δεν θα χρησιμοποιούν τα όποια χαμηλά επιδόματα για να καλύψουν την ένδοια πραγματικής κοινωνικής πολιτικής, αλλά θα οδηγούν τον Άνθρωπο στην ανάπτυξη και τη γνώση, είναι και πρέπει να είναι το ζητούμενο.
Η Δίκαιη Κοινωνία θέλει την ιδιωτική πρωτοβουλία, όχι σαν εκμεταλευτή του ανθρώπινου κόπου και έμπορο των κοινωνικών αγαθών, αλλά μέσα από τη θέσπιση κανόνων προστασίας του εργαζομένου και των απαραίτητων συνθηκών για την δημιουργία θέσεων εργασίας.
Η Δίκαιη Κοινωνία δεν στηρίζεται στον αγκυλωματικό κρατισμό αλλά στην προστασία της κοινωνικής ευσυνειδησίας και αλληλεγγύης.
Η Δίκαιη Κοινωνία αναπτύσει και αναπτύσσεται προστατεύοντας το περιβάλλον και το μέλλον των παιδιών μας.
Η Δίκαιη Κοινωνία δίνει σε όλους τις ίδιες ευκαιρίες και δεν κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους σε εθνότητες, χρώματα, θρησκείες τα οποία σέβεται απόλυτα ως πολιτισμικά δομικά συστατικά της.
Η Δίκαιη Κοινωνία είναι από τους Ανθρώπους για τους Ανθρώπους.
Η Δίκαιη Κοινωνία ως χαρακτηριστικό του Σοσιαλισμού σαν κοινωνικού ιδεώδους, είναι μια διαρκής προσπάθεια αλλαγής και ενίσχυσης του κοινωνικού ιστού με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη, οικονομική, πολιτική, πνευματική και πολιτισμική.
Η Ελλάδα σαν δημιουργός πολιτισμού πρέπει να έχει ως στόχο τη Δίκαιη Σοσιαλιστική Κοινωνία, για να συνεχίσει να παράγει πολιτισμό και ανάπτυξη.
Μπορούμε να το πετύχουμε.
Σαν απλός ανώνυμος πολίτης γι’αυτό αγωνίζομαι.
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
Ας αγωνιστούμε λοιπόν, για να πετύχουμε όλοι μαζί τη Δίκαιη Κοινωνία του Σοσιαλισμού, που Θέλουμε, για την Ελλάδα που Αγαπάμε

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ. ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΗΣΕ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ.

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕ 20% ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ. ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΟΦΕΛΗ. “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ”. ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ, ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΚΕΙ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ.

ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΙΑΧΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΡΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΟΠΩΣ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.

ΟΧΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ.

Σπύρος είπε...

Εγώ Εύα μια ερώτηση έχω να σου κάνω: γιατί χάθηκες από τις "τηλεμαχίες";
Στην προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών δεν εμφανίστηκες καθόλου στην τηλεόραση. Ομως, παραμονές εκλογών του 2007 μια χαρά τα πήγες. Ευφράδεια είχες αποκτήσει και από τη δουλειά σου στις ειδήσεις, επιχειρήματα διέθετες και μαχητικότητα το ίδιο. Τώρα γιατί χάθηκες; Το μέλλον σού ανήκει, μην το προσπερνάς!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΗΣ, ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ, ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, ΤΩΝ ΑΓΟΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ.

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ GOLDEN BOYS, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΛΙΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΙΣΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΦΕΡΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ “ΜΕΙΩΣΕ” ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ, ΤΩΝ STAGE, ΤΟΥ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 3-4 ΗΜΕΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ, ΕΝΑ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΑΥΞΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ, ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΠ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ.

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΤΑΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ “ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ” ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΚΙΝΗΜΑ ΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΜΟΝΗ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ

ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ Ή ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Η ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΕΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.

Η ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΑ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ.

Η ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ “ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Η ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΠΡΟΦΥΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Η ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΜΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΜΙΑΣ ΙΔΙΟΤΥΠΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Η ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΝ, ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ Ή ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Η ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ.

Η ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.

Η ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΦΑΣΙΑΚΟΥΣ ΝΕΑΝΙΕΣ.

Η ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΑ ΟΡΑΜΑΤΑ.

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΧΙ ΠΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ, ΟΧΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.

ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ.

Σπύρος είπε...

Εμένα και πολλών άλλων φιλοδοξία είναι η Εύα και άλλοι νέοι άνθρωποι μέσα στο ΠΑΣΟΚ να προωθηθούν σε θέσεις ευθύνης. Είναι απαράδεκτο να μένουν στο περιθώριο και να βλέπουμε μια ζωή στα κανάλια τους ίδιους και τους ίδιους, από τους οποίους χαϊρι δεν είδαμε. Το ΠΑΣΟΚ αν θέλει να κερδίσει και τις εθνικές εκλογές, καλείται να προβάλλει περισσότερο ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν, ενθαρρύνοντάς τους. Η ηγεσία ας το εννοήσει επιτέλους. Βαρεθήκαμε πια την αλαζονική κοινοτοπία Πάγκαλου, Διαμαντοπούλου, Ακη, Μάκη, Λάκη κλπ. Τόπο στα σκεπτόμενα νιάτα!

G Spot Unveiled© είπε...

Ki alles parakmes symvainoun mesa sto Elliniko koinovoulio kai eis varos twn entolewn..

Mallon i Vouli exei ksexasei poios ousiastika eksousiazei se mia dimokratia.

Ntropi tous!