Σάββατο 25 Αυγούστου 2007

Conspiracy theories

Μετά το μούδιασμα, μας τέλειωσαν και οι λέξεις και τα δάκρυα...
Οργή και αγανάκτηση έμεινε. Αυτό το σοκ να μας ξυπνήσει για να μην επιτρέψουμε να επαναληφθούν τέτοια γεγονότα.
Το δόγμα Bush:"America under attack" στις 11/9/2001, μπορεί να ξεγέλασε μια ολόκληρη Αμερική... αλλά το έργο αυτό ήταν κακό και το έχουμε ξαναδεί. Η επανάληψη δεν κόβει εισιτήρια.
Κι αν η ηλιθιότητα είναι αήττητη, όταν συναντάει την ανικανότητα ο συνδυασμός γίνεται επικίνδυνος. Φτάνει πια! "Μαζί" να πάτε στο καλό...γιατί χειρότερα δεν γίνεται, γίνεται;
Τουλάχιστον να ξέρουμε πως τίποτα δεν πρέπει να περιμένουμε πια από το κράτος.
Τα αυτονόητα θα τα κατακτήσουμε μόνοι μας, από την αρχή..

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Ανοικτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό

Ανώνυμος είπε...

Ase mas koritsi mou me to dogma Bush. Giati tha prepei na arxisoume tote na milame kai gia to proeklogiko dogma. Gia pes mas, poios exei ofelos apo tis pyrkagies?

Ανώνυμος είπε...

aneksartite apo poion paradeiso prosgeiw8ikes esu?mi sou xalame to oneiro diladi...

Γιαννης είπε...

Ευα μου τετοιες ενεργειες σε τετοια μεγαλη εκταση δεν ειναι τυχαιες. υπαρχει αναμφιβολα ενα σχεδιο εμπρηστων που εχει σκοπο να πληξει την Ελλαδα και τους Ελληνες στο μεγιστο βαθμο. οι περισσοτερες φωτιες ειναι εμπρησμοι , υπαρχουν βεβαια και αμελειες οπως η γιαγια που πηγε να ψησει στον υπαιθριο φουρνο, οι συγκολητες, ο αλλος με το τσιγαρο και αρκετοι δυστυχως τρελοι -πυρομανεις. για καποιους ξενους που επισαν πιστευω οτι ειναι απο εκδικηση γιατι το αφεντικο , η αστυνομια, οι ελληνες , κ.α δεν τους φερθηκαν καλα. παντως ειναι δυσκολο να βγει να πει ενα κομμα οτι το εκαναν π.χ αυτοι. αν ειναι αλβανοι π.χ του UCK θα βγουν καποιοι να λιανισουν τους Αλβανους. εδω στο ποδοσφαιρο τοτε που μας νικησαν και εγιναν καποια εγκληματα εις βαρος τους . αν ειναι αμερικανοι ο λαος θα ξεσηκωθει και ουτε Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ βολευει τετοια κατασταση , και παει λεγοντας. ειδες π.χ με τις υποκλοπες να βγηκε κανεις να πει ,,ναι το εκαναν οι αμερικανοι,, η ,,οι τουρκοι,, η ,, οι εβραιοι,, . ειναι πολυ ,,αθωο,, να πιστευουμε οτι οι φωτιες ειναι απο αμελεια. σβηνουν μια φωτια και αναβουν αλλες , προσπαθουν να σπασουν τις δυναμεις της πυροσβεστικης σε κομματια ωστε να ειναι ο αγωνας των πυροσβεστων ανισος και να καει οτι ειναι δυνατον.