Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο πριν και κατά την ομιλία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σε θέση μάχης βρίσκονται και οι εργαζόμενοι για την προετοιμασία τριών συλλαλητηρίων...

Χθες έγινε σύσκεψη σωματείων στο ΕΚΘ και ο πρόεδρός του Νίκος Γιαννόπουλος επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι έχουν αποδείξει ότι διεκδικούν με σοβαρότητα, περιφρουρούν τα συλλαλητήριά τους και σέβονται την πόλη και τη ΔΕΘ.

Οι εργαζόμενοι της ΒΙΑΜΥΛ περίμεναν απάντηση της υφυπουργού Απασχόλησης Σοφίας Καλαντζάκου σήμερα το πρωί. Αν είναι αρνητική, θα κλείσουν δρόμους και κατά την άφιξη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Διαμαρτυρία το απόγευμα του Σαββάτου ετοιμάζουν οι πρυτανικές αρχές, καθηγητές και φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που διεκδικούν τις εγκαταστάσεις του πρώην 424 στρατιωτικού νοσοκομείου. Θα κάνουν πορεία από το Πανεπιστήμιο και θα ενωθούν με το συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραιο το blog σας, το παρακολουθω.. χαιρετισμους απο Λεωνιδιο!

Ανώνυμος είπε...


Όπως είχε πει και ο Σημίτης, για να υπάρχει πλούτος να μοιραστεί πρέπει κάποιος να τον παράγει και σε τούτη την χώρα όλοι θέλουν να πάρουν αλλά κανένας δεν θέλει να δώσει (το δεύτερο είναι του Καραμανλή του πρεσβύτερου).

Και η αντιπολίτευση από την μία λέει ότι η κυβέρνηση σαφώς πρέπει να δώσει στους απολυμένους αλλά από την άλλη κατηγορεί την κυβέρνηση επειδή εξαγγέλλει νέους φόρους ώστε να πάρει… αλλιώς πως θα έχει να δίνει.

Και αυτό μου θυμίζει τον Μητσοτάκη που κάτι έλεγε για ανεμοδούρες :)