Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

Η καμένη αθωότητα...

Καταγράφω μηνύματα απόγνωσης από φίλους, γνωστούς και αγνώστους, από όλη την Ελλάδα. Θέλω να κάνω κάτι αλλά ποιο «όπλο» είναι ικανό απέναντι στην ανικανότητα. Για να κάνουμε κάτι…Αυτές τις ώρες λοιπόν, από την Βόρεια Ελλάδα μεν, οργανώνουμε δίκτυα πολιτών δε. Ένα κίνημα για την αναδάσωση.

Γιατί , εμείς μπορεί να μην βιώσαμε πόλεμο με δηλωμένους εχθρούς , αλλά παλεύουμε για την κάθε μας ημέρα, με καμένες ελπίδες, απέναντι σε αόρατες συνομωσίες, όμως χωρίς γη πια για να στεριώσουμε τα δικά μας όνειρα.

Γιατί, ενώ μεγαλώσαμε με δεδομένες τις έννοιες ελευθερία, δημοκρατία, Ευρωπαϊκή Ένωση, ανοιχτά σύνορα, χωρίς απαγορευτικά, με μικρό πολυτέλειες και όλα τα καλά των αστικών κοινωνιών, ωστόσο δεν καλομάθαμε...Μουρμουρίζοντας «κάθε πέρσι και καλύτερα», συνειδητοποιούμε τι σημαίνει για την κυβέρνηση «επανίδρυση». Συθέμελα. Σύρριζα. Ακόμα και στα δάση.

Να κάνουμε κάτι…να περάσει κι αυτό, για την καμένη αθωότητα της γενιάς μας, που δεν βίωσε πόλεμο, αλλά θα έχει να κλείσει κρυφές πληγές, να παλέψει με φυσικά φαινόμενα και προκλήσεις που δεν ξαναείδε αυτή η χώρα.

Συστρατευόμενοι με ομοψυχία και, ψέματα είναι;…με ιδιοτέλεια! Όλοι μας, όχι για τον σταυρό (όπως εύλογα και εύκολα θα πιστέψει κανείς, μια που απαξιώθηκε πια η πολιτική)…αλλά για τα παιδιά μας, για έναν καλύτερο κόσμο, γιατί ισότιμα θα τον πληρώσουμε τον λογαριασμό-όποιος κι αν φταίει, φταίει κι εκείνος που τον άφησε...

Να ακυρώσει η γενιά μας με πράξεις την ρετσινιά του «έθνους ανάδελφου», γιατί μόνο μαζί μπορούμε να το παλέψουμε…τι να σου κάνει ένας άνθρωπος απέναντι στην δύναμη της Φύσης;

34 σχόλια:

kaltsovrako είπε...

όχι για τον σταυρό;

Δε με πείθεις, όσο καλές προθέσεις κι αν έχω. Αυτά που λές εδώ και σε διαβάζουν χίλιοι άνθρωποι (και δε σε πιστευουν όπως λες) τράβα να τα πείς στην τηλεόραση που θα σε δούν πολλάπλάσιοι και μάλιστα μή προνομοιούχοι άνθρωποι σε σχέση με εμάς στο διαδίκτυο. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΡΑ. Μή μιλάς για σταυρούς λοιπόν, γιατί ήδη η πελοπόνησος γέμισε με αρκετούς.

Sunday είπε...

Διαδικτυακή Πρωτοβουλία για Εθνική Ομοψυχία απέναντι στους Εμπρηστές που καίνε την Πατρίδα μας

Argos είπε...

Ωραία τα λόγια τα μεγάλα, αλλά όπως λέει και ο Καλτσό, αυτά θα μπορούσες να τα πεις στο Mega και ίσως να πιάσουν τόπο. Εδώ οι γνωστοί σου και κάποιοι από σπόντα.
Μεγειά και το καινούργιο design και προφιλ.

Ανώνυμος είπε...

gi'auto den tolma neos anthropos na kanei ena vima parapera sta koina. exete etimes tis atakes.
mi kai steriosei prospathia gia kati diaforetiko. mikrofobikoi kai stenomialoi, ta metrate ola idia, kai auto sas kanei idious me o,ti koroideuete.

kaltsovrako είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kaltsovrako είπε...

Ευα, εσύ είσαι;
Σαν ανώνυμη δεν σου απαντώ.

Αν δεν είσαι η Ευα και είσαι κανένας παρατρεχάμενός της, σε βαριέμαι.

Ανώνυμος είπε...

http://kulturosupa.pblogs.gr/2007/08/efa-kailh-o-anthrwpos-ths-diplanhs-pistas.html

Ellas to megalio sou....

giorgos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
giorgos είπε...

ΕΥΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΦΩΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ

a voice from the lair είπε...

ιδέες; ανησυχίες;

καληνύχτα σας

Ανώνυμος είπε...

Ellas to Megalio sou.
To Komma ton Celebrities.
Pro8ipourgos i Tatiana...

http://tinyurl.com/2m8hhk

Εύα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Exoume prokatalipsis ?
des kai 8avmase tous melondikous sinadelfous sou tous "E8nopateres.. :
http://tinyurl.com/2xmfjs

afto pos to les ?
http://tinyurl.com/yrlmwf

Na kai akoma ena digma...
http://tinyurl.com/yob963

Kai fisika to apokorifoma:
http://tinyurl.com/2bmcdq

Edo omos lele, oti ka8e laos exi tous politikous pou tou axizi...
Opote to ftaiximo ine diko mas...

Elpizo na min svisis to post..

Ανώνυμος είπε...

Oso gia to oti ime "anonimos", ine giati san aplos politis, den exo to pronomio tis "vouleftikis asilias", oute esto tis "komatikis kalipsis".

I diki mou apopsi ferni epiptosis, oxi psifous...

All sou oposxome oti 8a "apoktiso" kai onomateponimo, an sinexisis to blog kai meta tis Ekloges, giati etsi 8a xero oti afieronis esto kai 5' xoris ameso kai orato ofelos...

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Η προκατάληψη εννοούσα ότι αφορά το πρόσωπο μου και όχι γενικά την πολιτική, στα συγκεκριμένα σχόλια. Αυτο αντιλήφθηκα, ελπίζω να έχω άδικο. Ξέρω καλά τι λάθη έχουν γίνει και αυτός είναι ένας λόγος που αισθάνομαι υποχρεωμένη να κατέβω υποψήφια. Όσο για την βουλευτική ασυλία, ούτε την έχω ούτε την χρειάζομαι. Έχω το θάρρος της γνώμης μου.
Και όσον αφορά τα περί συνέχισης του blog, να ενημερώσω, ότι πολύ πριν εμφανιστούν blog, απαντούσα σε όλα τα email που δεχόμουν, παρα το γεγονός της μη εκλογής μου.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει κανείς να εκπροσωπήσει την γενιά του.
Ωραία, και τι προτείνεις; Να αφήσουμε όσους κατηγορείς να μονοπωλούν την πολιτική ζωή της χώρας; Να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς;
Εγώ διαφωνώ. Έντιμα και χωρίς να κρύβω κάτι. Αν εκλεγώ θα προσπαθήσω για το καλύτερο, αν δεν εκλεγώ θα συνεχίσω την δουλειά μου. Ξέρω να δουλεύω. Δεν μου χαρίστηκε κάτι.
Καλά κάνεις πάντως και είσαι υποψιασμένος. Αλλά υπάρχει το τεκμήριο της αθώοτητας, μέχρι αποδείξεως του εναντίου...
Εύα

Clandestino είπε...

Καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του.
Η κριτική πάντως που δέχεσαι και εσύ και γενικότερα οι "rookies" της πολιτικής, έχει σε μεγάλο βαθμό να κάνει με τη συμπεριφορά της ΠΑΣΠ. Οι περισσότεροι τη ζήσαμε στο πανεπιστήμιο. Και εκεί μάθαμε ότι ο δρόμος είναι ο εξής. Μπαίνεις στην ΠΑΣΠ, διαπλέκεσαι με καθηγητές, μπαίνεις σε ένα μεταπτυχιακό και στη συνέχεια γίνεσαι στέλεχος του κόμματος.
Δε λέω ότι αυτό το δρόμο ακολούθησες εσύ, απλά λέω αυτά που βίωσα στο Πανεπιστήμιο εγώ και πάρα πολλοί άλλοι.
Στο σχόλιο αυτό, όπου ΠΑΣΠ μπορείς να βάλεις και ΔΑΠ και γιατί όχι και ΠΚΣ. Η απαξίωση της πολιτικής, ξεκινάει από τις απαξιωμένες φοιτητικές παρατάξεις.

Ανώνυμος είπε...

" Καλά κάνεις πάντως και είσαι υποψιασμένος. Αλλά υπάρχει το τεκμήριο της αθώοτητας, μέχρι αποδείξεως του εναντίου... "

Distixos Eva, afto to sigekrimeno tekmirio exi kostisi stous Ellines polla lefta, kai apoferi se kapious politikou s (kirios tou PASOK, kai tora tis ND) viles sto Panorama stin Mikono kai tin Ekali...

To tekmirio a8ootitas sto opio anaferese, ine ondos diko sou.

Otan omos vre8is andimetopi me to sistima simferondon, 8a pareti8is i 8a aporofi8is apo afto? (opos ekatondades alli)

8a sou efxi8o kali tixi, alla ine kapos perito ka8os an eklegis ola ta provlimata tis zois sou 8a ine limena (vouleftikes apozimiosis, sindaxis, klp)

Ανώνυμος είπε...

As min xehname oti to idio "tekmirio" ixe zitisi kai o filos kai sinadelos sou Spiros Vougias.

Megalepivola kai epistimonika plana gia to kikloforiako tis Salonikis, kai molis pire karekla.....

Vevea se afti tin periptosi o laos den xehase kai ton timise deondos otan katevike ipopsifios gia Dimarxos...

Alla, to vouleftiko / ipourgiko "tekmirio" ton exasfalise gia arketo kairo...

Gia na min parexigi8o den aniko pou8ena komatika. Ime exisou aidiasmenos apo olous....

Εύα είπε...

Αρκεί μόνο να σου πω πως το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι η σύνταξη μου!...και επισημαίνω πως η δημοσιογραφία μου τα εξασφάλιζε όλα αυτά που υποθέτεις ότι σκεφτόμουν. Και μάλιστα χωρίς να είμαι υπόλογη σε κανέναν.
Υπογραμμίζω άλλη μια φορά το γεγονός ότι δεν ήμουν ανεπάγγελτη, αλλά και το ότι περισσότερο δυσκολεύτηκα, παρά διευκολύνθηκα σε μαθήματα λόγω κομματικών διαφορών. Ετσι είναι, αλλά ξέρω και την πραγματικότητα στην οποία αναφέρεσαι, δυστυχώς...
Εύα

giorgos είπε...

ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 20%-30% ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ.ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

"και επισημαίνω πως η δημοσιογραφία μου τα εξασφάλιζε όλα αυτά που υποθέτεις ότι σκεφτόμουν. Και μάλιστα χωρίς να είμαι υπόλογη σε κανέναν."

OK Eva to dexome kai to sevome.

Kai o Rousopoulos den itan anepageltos alla dimosiografos kai to Proto 8ema, kalipse ektenos to diko tou "tekmirio" a8ootitas to opio vevea den ixe "tekmirio" stin eforia... (anaferome stin vila tou)

Kai fisika, ta idia kai xirotera apo tin andipera ox8i... 18 xronia ipourgi sto Pasok (vlepe Tsoxatzopoulos)viles sto Panorama, gami sto Parisi.

E8nopateres kai evergetes tou e8nous.

Olous aftous kai to sistima pou exoun stisi re Eva, pos 8a tous pas kondra ?

vevea 8a me rotisis, "Kai ti na kanoume? na minoume apragi ?".

Opote exoume to dilima: "Apraxia vs Oniropolo"...

Ανώνυμος είπε...

Kia gia pia dimosiografia milame ?

Den nomizo oti xekinises na grafis ar8ra kai stiles apo kamia topiki efimerida. Sto kendriko deltio tou MEGA ise.

PASOK kai MEGA mazi pane.

Ara to epixirima oti exis tin dimosiografia (MEGA) kai benis stin politiki (PASOK), ine san na doulevis se diaforetiki eteria tou idiou Omilou epixiriseon..

Ektos kai an kano la8os ...
Opote zito signomi....

Ανώνυμος είπε...

Kai gia na min parexigi8o...
Den exo kamia pro8esi na se prosvalo i na fano asevis.
Kai epanalamvano oti DEN ime komatika endagmenos pou8ena. Apla 8eoro oti to 70% tis Voulis exi idiofelis skopous...
(to 30% to afino san peri8orio elpidas oti iparxi kai kapios pou endiaferete, xoris na gnorizo prosopika pios ine..)

Aplos adinato na katalavo pos ena atomo politika endagmeno se koma exousias pou "apolamvani" ergasiaka ta ofeli tis endaxis tou sto koma (opio an ine kai afto), 8a kani anatropi se katestimena kai kakos kimena...


Oso gia to an ti8ete 8ema anonimias,onomazome Kostas Petridis kai ime aplos aganaktismenos kai apelpismenos se mia xora pou vriskete se kinoumeni ammo....

Stin vouli idi iparxoun "300" zevgaria xeria pou prospa8oun na mas "xelasposoun"... kai oli pano kato ipan ta idia...

Afto ine to telefteo mou post,
oste na min 8eori8o "valtos" apo kapion....

a voice from the lair είπε...

εύα, ας μην μπερδεύουμε τους δημοσιογράφους με τους παρουσιαστές ειδήσεων. Είναι και τα δύο μια χαρά επαγγέλματα (αν και η ελληνική πραγραμικότητα συνηγορεί προς το αντίθετο), αλλά τα κριτήρια επιτυχίας είναι διαφορετικά.

Αναφορικά με το ζήτημα της κομματικής συμμετοχής στα κοινά (υπό οποιαδήποτε ιδιότητα), επίτρεψέ μου να μοιραστώ μαζί σου την ακόλουθη σκεψη:

Η "πολιτική" με την τρέχουσα σημασία του όρου, ήταν ανέκαθεν περίεργο επάγγελμα. Απαιτούσε πάντοτε τον συνδυασμό των ενδεδειγμένων, ανάλογα με το είδος του καθεστώτος, ικανοτήτων και προσόντων ώστε να επιτευχθεί η "αναρρίχηση στην εξουσία" από την μία, και από την άλλη των ικανοτήτων και των προσόντων που ενδείκνυνται για την σωστή χρήση της εξουσίας. π.χ η ρητορική δεινότητα ή η ικανότητα δημιουργίας φίλων και οπαδών δεν έχει κανένα κοινό με το νομοθετικό δαιμόνιο ή το διοικητικό ταλέντο.

Επομένως, η ικανότητα αναρρίχησης σε οποιαδήποτε πολιτική οργάνωση (νεολαία, κομμα κλπ)δεν εχει κατ'αρχήν καμία σχέση με την ικανότητα διεύθυνσης των υποθεσεων με τις οποίες η οργάνωση αυτή είναι επιφορτησμένη. Ως εκ τούτου (και εδώ ερχόμαστε στις επικείμενες εκλογές και τα κομματικά "χρίσματα") η επιλογή των καταλληλοτέρων καταλήγει να είναι η επιλογή των καταλληλοτέρων προς επιλογήν και τίποτα παραπάνω.

Το ότι στην χώρα μας ως " καταλληλότεροι προς επιλογήν" κρινονται οι lifestyle περσόνες τύπου Λιάγκα, Λάσπα κλπ. αυτό είναι ακόμα πιο απογοητευτικό και φυσικά σκοτώνει κάθε ελπίδα περί στελέχωσης του εθνικό νομοθετικού μας οργάνου από τους "καταλληλότερους" νομοθέτες.

Αλλά μην φοβάσαι, Εύα. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν σκέφτεται έτσι. Η συντριπτική πλειοψηφία (οπως παραδέχεσαι και εσύ) "μένει στην ασφάλεια του σπιτιού της", βλέποντας τηλεόραση

ποιους θα "βγάλουν" τα κανάλια σήμερα;

Εύα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Εύα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Εύα είπε...

...για να πάμε και στην ουσία, αν θέλετε να βοηθήσετε στις ομάδες που φτιάχνουμε για την αναδάσωση, στειλτε e-mail με στοιχεία στο eva@evakaili.gr
Δεν θα μείνουμε ανενεργοί μην τύχει και υποθέσει κανείς ότι γίνεται για ψήφους! Και άλλοι κατεβαίνουν υποψήφιοι αλλά δεν είδα να τολμούν να κάνουν κάτι!
Και ναι, αν φέρουμε αποτέλεσμα, τότε να αξίζει αυτή η ψήφος...

Ανώνυμος είπε...

" Αν γίνω μια από τα ίδια και πάλι η δύναμη του κόσμου μπορεί να με στείλει από εκεί που ήρθα..."

Afto min to les, giati o Neo-Ellinas ine mosxari. Des pious exi stin Vouli kai 8a katalavis.

Edo exoume ftasi sto simio na 8eorite o dief8armenos politikos kai os axios na ton psifisoume, giati exi ta "prosonda" na mas kani ta rousfetia...

Afti tin stigmi pou milame kegete i Ellada epidi 5 kivernisis tou Pasok kai 1 tis ND ekanan ta strava matia stous katapatites, meta tous ebrismous...

Kai akoma milame gia PASOK kai ND kai allages ?

Ανώνυμος είπε...

A Vaoice from the Lair, min se anisixi na diaxorisis ta ka8ikonda tou parousiasti kai tou dimosiagrafou. Ean to koma ekrine oti boris, 8a parousiazes kai esi idisis sto MEGA, andi na kanis reportaz stous dromous gia mis8ous ton 800 euro...

kaltsovrako είπε...

Eυα, δε σου κρύβω πως χάρηκα που απάντησες. Όχι γιατί περίμενα να απαντήσεις σε αυτά που είπα, αλλά -και εδώ έχεις πόντο- γιατί ανοίχτηκες. Απάντησες σαν άνθρωπος ρε παιδί μου. Φούντωσες.

Όμως, η παρέμβαση μου μπορεί να ήταν απότομη ή να φάνηκε άκομψη -θεωρρώ πως το "ξύλο" πρέπει να το τρώτε συνεχώς από τον κόσμο- ήταν πέρα για πέρα ειλικρινής.

Ναι λοιπόν, εγώ τουλάχιστον έχω προκαταλήψεις. Με αδικείς;

Ναι λοιπόν εγώ ακόμα προσπαθώ να βρώ την ασφάλεια ενός σπιτιού (που δεν έχω) και μετά ίσως να φτάσω στο επίπεδο να βοηθήσω τη χώρα μου, όπως την βοηθάς και συ.

Στο μεταξύ όμως υπάρχουν χίλια-δυο επίπεδα να βοηθάς την πατρίδα σου άμεσα ή έμμεσα, από καρδιάς ή με το ζόρι. Σου εγγυώμαι λοιπόν πως το έχω κάνει και συνεχίζω να το κάνω. Μόνο που δεν το κάνω παντιέρα και ασπίδα για οποιοδήποτε άσχετο λόγο χρειαστεί να αμυνθώ.Προφανώς δεν έχω κατέβει στον πολιτικό στίβο ακόμα, θα μου πεις. Οκ, δεκτό.

Δεν έχω ανάγκη εδώ μέα το ονοματεπώνυμο. Δε κατάλαβα τον τσαμπουκά του τύπου "εγώ απαντώ με ονοματεπώνυμο...."

Με γεια σου και χαρά σου. Άμα δηλαδή σου πώ πως με λένε Γιώργο Λιάγκα αλλάζει κάτι; Τί συζητάμε εδώ, θέματα ληξιαρχείου;

Αυτά τα ανεπάγγελτη και μλκιες εγώ δεν τα καταλαβαίνω (εκτός αν πρόκειται για τον καραμανλή) και μαγκιά σου και μπράβο σου, και κούκλα είσαι και σπουδαγμένη, αλλά βρε Ευα τί ήθελες και έγραψες αυτό το...

"ούτε έχω οικογένεια στην πολιτική να με βοηθήσει"......

Θα πέσει φωτιά να μας κάψει! Ετσι θίγεις τα ιερά και τα όσια αυτού του τόπου; Ανατρίχιασα, κόντεψα να λυποθυμίσω. Λέω να, όπου να 'ναι θα σκάσει το pASOk Moderation system και θα διαγράψει το σχόλιο του συγγραφέα! Σκιάχτηκα, την αλήθεια μου τη λέω.

Τέλος πέραν της πλάκας (ή φαινομενικής πλάκας) θα ήθελα να σε παρακαλέσω όταν με το καλό βγείς στο γυαλί, να τα πείς όπως νιώθεις. Αυτό που σου παρατήρισα στο πρώτο μου σχόλιο, το εννοώ. Θα κερδίσεις πολλά περισσότερα αν είσαι άνθρωπος στο γυαλί απ' όσο αν βγείς πολιτικός, ανκορμαν ή μανεκέν-υποψήφιος. Και εκεί σε κρίνουν περισσότεροι άνθρωποι, πολύ λιγότερο προνομοιούχοι από εμάς που έχουμε μια γαμωDSL και έναν υπολογιστή. Αυτοί είναι ακόμα πιό δύσκολο να πεισθούν και αν τους υποτιμήσεις και τους αδικήσεις, τότε λυπάμαι έχασες. Και δυστυχώς έχουν αδικηθεί πολλές φορές από τα κυριλίκια των πολιτικών. Να γιατί νιώθεις πως είστε ένοχοι ασχέτου αποδείξεως.

Ένας ψηφοφόρος στη Β' Πειραιώς.Με λίγα λόγια, άσχετος.

Εύα είπε...

Sta panepistimia, pairnoun endiaferouses prwtovoulies gia tous puropliktous,
opoios endiaferetai tou stelnw email...

Ανώνυμος είπε...

Pera apo staurous k pshfofories...

http://saturninorbit.wordpress.com

I still hope for the best.

ΜΑΥΡΗ @ ΤΡΥΠΑ είπε...

Γιατι ανεβασες αυτο το blog; Θα το διατηρησεις και μετα; Θελεις και συ να βαλεις ενα λιθαρακι στην κοινωνια;