Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

Για να γνωριστούμε...

"Σας περιμένω να γνωριστούμε, στην συνάντηση που θα κάνω για τους φίλους μου, 3η του Σεπτέμβρη, Δευτέρα, μετά τις 9μμ. στο INTERNI"
-Μ.Αλεξάνδρου 6, Παραλία Θεσσαλονίκης.

Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους συνανθρώπους μας στα μέρη που άφησε στάχτη πίσω της η φωτιά...Η κυβέρνηση μας έχει φέρει σε δύσκολη, αμήχανη και άχαρη μάλλον, θέση να είμαστε αναγκασμένοι να κινηθούμε προεκλογικά, παρά τα όσα συνέβησαν, χωρίς όμως την ανάλογη διάθεση. Έτσι προσπαθούμε σε όλες μας τις δραστηριότητες να είμαστε τουλάχιστον και χρήσιμοι.
Σε αυτή την συνάντηση λοιπόν, όσοι θέλουν εθελοντικά να συμμετάσχουν σε δράσεις που οργανώνουμε με Μ.Κ.Ο. και έξω από κόμματα, θα έχουν την την δυνατότητα αυτή.
Οι δράσεις μας δεν έχουν σταματήσει τα τελευταία χρόνια, όπότε εκ των προτέρων να διευκρινήσω πως καλοπροαίρετα και χωρίς δεύτερες σκέψεις αποφασίσαμε να κινήθουμε και σε αυτή την κατεύθυνση και παράλληλα με τα προεκλογικά, που επαναλαμβάνω, δεν μπορούμε να αποφύγουμε, καθώς δυστυχώς, συμπίπτουν οι εκλογές με την εθνική τραγωδία των τελευταίων ημερών.
Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων ως ενεργοί πολίτες και νέοι άνθρώποι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε δίκτυα πολιτών και πρωτοβουλίες υπεράνω χρωμάτων και κομμάτων.
Φιλικά, Εύα

55 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Andi na plirosis to INTERNI, den mazomaste se kamia platia kalitera, kai na dosis ta lefta se aftous pou ta exoun perisotero anagi ?

Ανώνυμος είπε...

Τι αυτή η λογική που έχεις, ανώνυμε....

Ανώνυμος είπε...

File Xristara leme oti 8eloume na voi8ousoume tous piroliktous.

As to kanoume embrakta dinondas xrimata, oso bori o ka8enas.

Andi na dosi i Eva p.x. 1000 euro gia na klisi tin ai8ousa gia ena apogevma, as dosi ta xrimata se aftous pou ta xriazonde kai as gini i sinandisi allou.

Xristara, exoume 300 vouleftes.
An akironan oli apo mia "sinandisi" axias 1,000 euro, kai edinan ta lefta se aftous pou eminan astegi logo tis fotias, 8a itan pistevo kalitera.

Tora vevea an apandisoume oti den ine 1,000 euro to kostos, alla xamilotera, ine krima na ta pari se teties stigmes o ka8e Varveris kai ka8e Interni gia na mazeftoume kai na pinoume ouskia se bar, otan kapii 8a exoun di to spiti tous na ginete karvouno....

Ine i diafora tou na leo na voi8iso kai na to kano embrakta.

Ανώνυμος είπε...

Να έρθουμε και τα τσακαλάκια οι παλιοί συμμαθητές σου να το κάψουμε το Ιντέρνι? Ξέρεις από Καρδαρά, Καραπιπέρη, Μοσχοφίδη, Κατσάρη και σία.... Θα το κάψουμε το μαγαζί, χιχιχιχιχι!

Ανώνυμος είπε...

Tora file Xristara, elpizo na egina katanoitos.

Apo tin mia milame gia voi8ia stous piropliktous kai apo tin alli "na kapsoume to magazi".

Giafto kai san laos piasame pato...

Εύα είπε...

Μακάρι να έρθουν οι συμμαθητές μου!!! δεν έχω τα τηλέφωνα ορισμένων...
Όσο για το Ιντέρνι, έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε χρήματα για προεκλογική εκστρατεία και μας βοηθάνε φίλοι. Έτσι, με την λογική ότι σε ένα μαγαζί θα έρθει περισσότερος κόσμος όλων των ηλικιών από ότι σε μια πλατεία, μας δίνεται η δυνατότητα να ετοιμάσουμε τα δίκτυα για έμπρακτη βοήθεια. Τα 1000 ευρώ που ενδεικτικά αναφέρεις είναι ασπιρίνη, και δεν ξέρω καν αν θα φτάσουν εκεί που πραγματικά χρειάζεται. Άλλωστε υπάρχει και αυτή η ευκαιρία στον τηλεμαραθώνιο.
Αυτόν τον τρόπο επέλεξα εγώ. Δεν χρειάζεται και ούτε πρόκειται να συμφωνήσουμε όλοι...
Ούτε σημαίνει ότι εσύ ενδιαφέρεσι περισσότερο από εμένα.
C U there
Εύα

Εύα είπε...

Υστερόγραφο: Ο Βαρβέρης είναι αυτοδημιούργητος και βοηθάει πολύ διακριτικά, όσους έχουν ανάγκη. Δεν περιμένει εμένα για να πάει κόσμος στο μαγαζί...
Σας παρακαλώ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα με τέτοια ευκολία.

doctor είπε...

Εύα αν μου δώσεις ένα φιλάκι θα σε ψηφίσω!!!

doctor

Ανώνυμος είπε...

" Τα 1000 ευρώ που ενδεικτικά αναφέρεις είναι ασπιρίνη, και δεν ξέρω καν αν θα φτάσουν εκεί που πραγματικά χρειάζεται."

Eva 8igis 3 8emata:
(i) Gia kapion pou kaike to spiti tou, kai to mono pou exi ine to poukamiso pou forai, ine kati parapano apo aspirini
(ii) Me tin logiki afti, mono o Latsis 8a kani dorees kai 8a voi8ai
(iii) An 8elis na voi8isis 8a kanis kata8esi ta lefta apef8ias se logariasmo gia piropliktous.

Pistevo oti ine ipixirimatologia sou profasis en amarties.

File Xristara sisti8ika se proigoumeno sxolio. Onomazome Petridis.(aplos den exo logarismo sto blogger)

Ανώνυμος είπε...

Εύα,

Εν συγκρίσει, αν και τέτοια ουσιαστικά δεν τίθεται, με τα "μνημεία" του κοινοβουλίου, αποτελείς ασύμμετρη απειλή!


Υ.Γ: Γιατρέ συμμαζέψου...

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτος φαρισαϊσμός των εκλεγμένων, ιδίως των μεγάλων και γνωστών, παντός κόμματος (ε, καλά!). Άντε τώρα, κούνα τους... Δεν κάνω, σου λέει, προεκλογικό αγώνα, γιατί έχουμε πένθος και θα τα δώσω στους πυρόπληκτους... Σώώώώπα! Ούτε στον καλύτερό τους εφιάλτη, Θε μου σχώρα με... Και τί να κάνει τώρα ένας νέος υποψήφιος, σαν την Εύα, για ν' ακουστεί? Α, σου λέει, τί πράματα είν' αυτά, δεν ντρέπεται, εδώ οι άνθρωποι πενθούνε... Καλά τους έκατσε, λοιπόν, και τώρα κάνουν και κήρυγμα ηθικής. Και τσιμπάμε κι εμείς από κάτω. Όλ' αυτά λειτουργούν κατά των νέων, δεν το καταλαβαίνετε αυτό ρε παιδιά?

Παναγιώτης Γκλαβίνης, Επίκ. καθηγητής ΑΠΘ

Ανώνυμος είπε...

Kirie Ka8igita,

to zitoumeno kai akros simandiko afti tin stigmi ine i voi8ia se aftous pou mas xriazonde.

To ean kapii gia politiko ofelos,
ekmetalevonde to gegonos, kanondas aftous pou den exoun akoma "politiki parousia" diskolo na emfanistoun sto proskinio, ine men mempto alla kai ellasonos simasias de.

Ta kinitra (voi8ao oste na fani asxima i kampania tou andipalou, kai voi8ao epidi to 8elo) ginonte andilipta apo ton kosmo kai 8a kri8oun analogos.

Pandos - esto kai isterovoula - 8a prepi na protimisoume tin voi8ia (ikonomiki) afton ton politikon, giati exipiretite enas megaliteros skopos.. i anakoufisi afton pou exoun anagi.

Pandos 8a itan endiaferon na mas legate kai onomastika pious politikous fotografizete. Ean vevea exete to kouragio na to kanete grapta kai dimosia.

Me timi
Kostas Petridis, aplos ergazomenos

Ανώνυμος είπε...

Κα Καϊλή,
στην προμετωπίδα του blog σας γράφετε: "Γιατί να περιμένουμε να μεγαλώσουμε για την πολιτική;"

Για έναν πολύ απλό λόγο στην περίπτωσή σας (και πολλών άλλων τραγικών "υποψηφίων"):
Για να αποδείξετε ότι έχετε τα προσόντα και το σθένος για να γίνετε μέλος του κοινοβουλίου. Προς το παρόν δεν έχετε αποδείξει τίποτε και οι ενδείξεις είναι αποθαρρυντικές. Με ποιά ουσιαστικά προσόντα διεκδικείτε την εκλογή σας? Ποιό είναι το track record σας?

Εχετε κάποια ουσιαστική διαδρομή σε κάτι άξιο λόγου? Εχετε να επιδείξετε επιτυχίες σε κάποιο στίβο (επαγγελματικό, κοινωνικό, κλπ)? Εχετε εντρυφήσει, κοπιάσει, ξενυχτήσει? (και δεν εννοώ για να διαβάσετε τα μαθήματα του Παν/μίου).

Μετά την παρ' ολίγο εκλογή σας στις προηγούμενες εκλογές, θα περίμενα να κάνετε κάποιο ουσιαστικό βήμα ώστε να αποκτήσετε "κάποια" ελάχιστη άποψη για την ελληνική πραγματικότητα, εντασσόμενη πχ. στην παραγωγική διαδικασία. Αντ' αυτού επιλέξατε τον πλέον ανώδυνο τρόπο ενασχόλησης και σπατάλης του χρόνου σας, παπαγαλίζοντας το auto-queue. Είναι τουλάχιστον θλιβερό...

Ως μέλος του κοινοβουλίου, θα κληθείτε να αποφασίσετε δια της ψήφου σας σε σοβαρότατα θέματα με εθνικές και κοινωνικές επιπτώσεις. Από που έχετε αποκομίσει την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση για μια τέτοια ευθύνη?

Η πολιτική πράξη απαιτεί να έχετε επίγνωση της ευθύνης σας και ουσιαστική γνώση των θεμάτων που -δυστυχώς- προκύπτει μόνο από την μακρόχρονη τριβή και έκθεσή σας στην πραγματικότητα. Μοιραία, ένας τόσο νέος άνθρωπος όπως εσείς δεν μπορεί να τα έχει. Μπορώ να δεχθώ ότι έχετε προθέσεις, ιδέες, ενδεχομένως και πείσμα, αλλά δεν έχετε εμπειρία σε "πραγματικές συνθήκες". Κάτι που για έναν βουλευτή θα έπρεπε να είναι εκ των ουκ άνευ.

Φιλικά
Νίκος Χαραλαμπίδης
ΥΓ. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν "ανήκω" σε κανέναν πολιτικό χώρο, πολλώ δε μάλλον στον συντηρητικό.

Ανώνυμος είπε...

Για τους κκ Πετρίδη και Χαραλαμπίδη.

Ονόματα και διευθύνσεις, κ. Πετρίδη (και σας ευχαριστώ για τη συζήτηση), θα βρείτε στον καθημερινό τύπο, όπου γίνεται καμπάνια με την παροχή βοήθειας. Αυτό δεν είναι κακό. Ο καθένας μάχεται με τα μέσα που διαθέτει και κρίνει σκόπιμα. Κακό είναι το embargo που επιβάλλεται δια της ηθικής απαξίωσης της διεξαγωγής καμπάνιας από τους νέους πολιτευτές, που έχουν κι αυτοί κάτι να πουν.

Κ. Χαραλαμπίδη, το πολίτευμά μας είναι αντιπροσωπευτική δημοκρατία, όπου ο λαός εκλέγει τους αντιπροσώπους του. Στο πλαίσιο αυτό, νέοι και μάλιστα γυναίκες, λείπουν από την συνέλευση των εθνικών μας αντιπροσώπων, τη Βουλή. Η Βουλή θα πρέπει νάναι καθρέφτης του εκλογικού σώματος κι όχι ένα συλλογικό όργανο τεχνοκρατών άρτια καταρτισμένων. Η Βουλή θα πρέπει να διαφυλάττει το δημόσιο συμφέρον όλου του λαού που την εξέλεξε.

Σημασία έχουν δύο πράγματα: (1) τί έχουν να πουν οι νέοι, όπως και καθένας που εκτίθεται στον προεκλογικό αγώνα, και (2), και το σημαντικότερο, ποιά βαρίδια κουβαλάει ο καθένας τους, ποιές δεσμεύσεις θα υλοποιήσει μετεκλογικά αν εκλεγεί χάρη σ' αυτούς που εξελέγη.

Εγώ πιστεύω πως οι νέοι πρέπει να πριμοδοτηθούν αν έχουν κάτι να πουν κι αν παρέχουν εγγυήσεις ότι δεν παίζουν το εκλογικό παιγνίδι των μεγάλων, που κατά κανόνα ξοφλούν πολλές επιταγές μετά την εκλογή τους.

Παναγιώτης Γκλαβίνης

Εύα είπε...

Αναγκάζομαι να επαναλαμβάνομαι...
1.Την βοήθεια που θα στείλω δεν θα την διαφημίσω φυσικά.
2.Η συνάντηση δεν έχει κόστος, γιατί γίνεται από φίλους. 3.Μαζεύουμε αντί για λεφτά, εθελοντές για πραγματική βοήθεια. 4.Αν θες να βοηθήσεις στείλε τα στοιχεία σου. Όχι τα λεφτά σου.
5.Προσωπικό χρόνο και ενδιαφέρον χρειαζόμαστε, και ο καθένας βοηθάει με διαφορετικό τρόπο. Αυτόν επιλέγω εγώ. Οι προθέσεις μου θα κριθούν.Τέλος η απολογία.

Όσο για το ότι δεν χρειάζεται να μεγαλώσουμε για την πολιτική είναι αυτονόητο!!!
Γιατί στην σύντομη διαδρομή μου, δούλεψα στον ιδιωτικό και όχι δημόσιο τομέα.
Γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και κριτική για τους δημοσιογράφους του Μεγκα μπορείς να κάνεις ελεύθερα, υποκειμενικό είναι.
Γιατί δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Αυτό επέλεξα εγώ και δεν χρωστάω σε κανέναν.
Γιατί δεν έχω κουμπάρους ή θείους ή λεφτά ή ομόλογα..γιατί δεν μου λέει κανείς τι θα πω.
Γιατί δεν κάνω "αγγαρεία".
Γιατί έχω φίλους που συμβουλεύομαι και γιατί ένα μόνο ξέρω, ότι κανείς δεν τα ξέρει όλα!
Γιατί αντί να κάνω κριτική και υποδείξεις από το σπίτι μου, είμαι εδώ και δουλεύω.
Αλλά αντί για απάντηση, προτιμώ να κάνω μια ερώτηση..προτείνεις η νέα γενιά, ή για παράδειγμα εγώ, να μείνω βολεμένη σε ένα κανάλι και να αφήσουμε ορισμένους από τους 300 να κάψουν και την υπόλοιπη Ελλάδα?
Δικαίωμα σου λοιπόν. Διαφωνώ.

Όσο για τις απόψεις μου, τις εκφράζω αλλού και όχι στην δουλειά μου φυσικά..αυτό μας έλειπε.
Όσοι ενδιαφέρονται θα τις μάθουν. Επίσης, έχουμε δικαίωμα ψήφου απο τα 18 που σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να αγνοεί τους νέους 18-30, γιατί και αυτοί πρέπει να εκπροσωπηθούν. Αντιπροσωπευτική είναι η Βουλή, όλοι χρειάζονται. Αλλά να σου πω και κάτι..μπουχτίσαμε από σοφούς και ειδικούς. Το βιογραφικό μου ειναι στην διάθεση σου στο Site μου.
Αν δεν σου αρκεί, ψήφισε κάποιον άλλον και να ελπίζουμε ότι η ευκαιρία που θα του δώσεις δεν θα παέι χαμένη.
Και τέλος, όσο για την εμπειρία..και αυτή την είδαμε.. Όλοι οι έμπειροι χάρισαν στα Σκόπια το όνομα μας, από την μια εθνική αποτυχία στην άλλη!
Κοινή λογική χρειάζεται γιατί ευτυχώς στην δημοκρατία μετράνε οι άνθρωποι. Την εμπειρία που θες την έχουν πολλοί άλλοι στην Βουλή. Την ικανότητα όμως? Ομαδική είναι η δουλειά..! Τέτοιες συντηρητικές λογικές εγκλώβισαν και την Θεσσαλονίκη μας.
Στο χέρι μας είναι να πάμε κόντρα σε αυτή την λογική!
Δεν θα προαπαθούμε μάταια να πείσουμε, αλλά θα απαιτήουμε θα δουλέψουμε και θα κερδίσουμε τον χώρο μας. Δεν ζητάμε τίποτα να μας χαριστεί, είμαστε νέοι και θα φτιάξουμε μόνοι μας το μέλλον μας.

Ανώνυμος είπε...

Eva Kaili: "Και τέλος, όσο για την εμπειρία..και αυτή την είδαμε.. Όλοι οι έμπειροι χάρισαν στα Σκόπια το όνομα μας, από την μια εθνική αποτυχία στην άλλη!
Κοινή λογική χρειάζεται γιατί ευτυχώς στην δημοκρατία μετράνε οι άνθρωποι...."

An kai se genikotero plaisio den simfono me tin epixirimatologia tis Evas, ofilo na omologiso oti se asto to simio exi apolito dikio.

Toulaxiston stin periptosi tis, o neanikos en8ousiasmos tis ine agnoteros ton ipolipon 50ridon kareklokendavron latron tis exousias kai tou xrimatos.

Panagiotis Glavinis: " Εγώ πιστεύω πως οι νέοι πρέπει να πριμοδοτηθούν αν έχουν κάτι να πουν κι αν παρέχουν εγγυήσεις ότι δεν παίζουν το εκλογικό παιγνίδι των μεγάλων, που κατά κανόνα ξοφλούν πολλές επιταγές μετά την εκλογή τους."

Kirie Glavini, i nei "primodotounde" apo to iparxon politiko sistima efoson den apoteloun apili gia tous palaioterous tis politikis. Ipo afto to prisma exigite kai i parousia tis kirias Rapti, Gerekou, tis ipopsifias nomarxi gia ton Nomo Xan8is (distixos mou diafevgi to onoma tis), kai lipon allon frouton ston plousio baxe tou Ellinikou Kinovouliou.

v.x: "Ποιό είναι το track record σας?" Den nomizo oti afto ine to zitoumeno kritirio stin ilikia tis Evas, ka8os ine poli nea gia na proskomisi ena. Exalou elaxisti epitiximeni epixirimaties 8a eklinan tis epixitisis tous gia na boun stin politiki.

Kostas Petridis

Ανώνυμος είπε...

Κα Καϊλή,
μια αρχική επισήμανση: Το ύφος και ο λόγος μου ήταν επίτηδες αυστηρά -εξ' ου και η χρήση του πληθυντικού που δεν ανταποδώσατε- διότι ήθελα να προκαλέσω μία εξίσου αυστηρή επιχειρηματολογία εκ μέρους σας.

Δεν ισχυρίσθηκα ότι ως νέα, δεν έχετε δικαίωμα στην πολιτική. Αλοίμονο! (μην νομίζετε ότι απέχουμε και πολύ ηλικιακά...). Αυτό που είπα είναι ότι είστε άπειρη (εσείς και πολλοί άλλοι υποψήφιοι, μερικοί άλλοι είναι απλώς ανίκανοι) για να διεκδικήσετε θέση στο κοινοβούλιο. Η πολιτική έχει άπειρους χώρους άσκησης όσοι και οι εκφάνσεις της ζωής. Μπορείτε να δραστηριοποιηθήτε σε αυτούς, παράλληλα με την έκθεσή σας στην παραγωγική διαδικασία, έως ότου αποκτήσετε ουσιαστική γνώμη, γνώση και στιβαρή άποψη για να διεκδικήσετε ρόλο τελικά στην διακυβέρνηση μιας χώρας. Οσο για το βολεμένη σε ένα κανάλι, εσείς το κάνατε, εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Εσείς τρέξατε να βρείτε μια τέτοια "δουλειά", αντί πχ. να ασκήσετε την αρχιτεκτονική που σπουδάσατε.

Το κοινοβούλιο είναι σαφώς αντιπροσωπευτικό, αλλά πρέπει τα μέλη του να είναι σε θέση να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και της αποστολής τους. Αλλιώς θα βλέπουμε "εκπροσώπους" όπως πχ. παλιότερα την ανεκδιήγητη Ελένη Ανουσάκη με την μόνιμη επωδό της για τα αδέσποτα!

"...να διαφυλάττει το δημόσιο συμφέρον όλου του λαού που την εξέλεξε" όπως σωστά αναφέρει και ο κ. Π.Γ. Πως θα το πράξει κα Καϊλή εάν δεν έχει αυτοτελώς την ικανότητα να διαγνώσει την απειλή, η οποία μπορεί να είναι πολυσύνθετη, μελλοντική και όχι εμφανής; Ο βουλευτής εκπροσωπεί και διαφυλάττει πρώτα τον λαό και κατόπιν το κόμμα του. Πως θα το σχολιάζατε αυτό;

Επιτρέψτε να έχω κάποιες αμφιβολίες για την ύπαρξη "κοινής λογικής" που λέτε, καθώς ανατραφήκατε μέσα στις κομματικές οργανώσεις (σύμφωνα με το βιογραφικό σας) και την στρεβλή, υστερόβουλη οπτική τους. Μπορεί όμως να αποτελείτε εξαίρεση (εξάλλου δεν σας γνωρίζω προσωπικά), πράγμα που εύχομαι.

Εύα είπε...

Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδων μεταπτυχιακο έκανα...κάτι ξέρω...
Αν θεωρείς εύκολη την δημοσιογραφία, μάλλον έχεις λάθος εντύπωση...όσον αφορά την αρχιτεκτονική, θα έλεγα ότι είναι πολύ πιο εύκολη από τον ανταγωνιστικό χώρο της τηλεόρασης.
Τα υπόλοιπα ας τα κρίνει ο κόσμος, είναι θέμα υποκειμενικό.
Ο πληθυντικός στο blog μου δεν μου είναι ευχάριστος...συγνώμη. Δεν θέλω να κρατάω αποστάσεις και εδω!!!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Έχει μπεί κάθε είδους φρόυτο στην βουλή απο καλαθοσφαιριστές έως ηθοποιούς.Προτιμώ την Εύα Καιλή στην Βουλή απο την Σαρρή και τον Φασούλα.Κι ας μην γουστάρω κανένα απο τα δύο μεγάλα κόμματα.Ας δούμε την εκδήλωση που διοργανώνει με μεγαλόπνοη ματιά-τον σκοπό της-και όχι το πόσα χρειάστηκε για να κλείσει το μαγαζί.Ευά κα-Ι-λή επιτυχία κορίτσι μου και εύχομαι να μην καβαλήσεις καλάμι αν εκλεγείς.ΦΙΛΙΚΑ,ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κα Καϊλή,
προσπαθώ να πάρω κάποια ευθεία απάντηση, αλλά μάταια. Μόνο γενικότητες και αοριστολογίες περί "υποκειμενικών" θεμάτων και "...κάτι ξέρω"! Αυτά τα επιχειρήματα θα χρησιμοποιήσετε εάν σας "στριμώξουν" σε μια πολιτική συζήτηση;

Αναρωτιέμαι, τι είδους συζητήσεις κάνατε στην πολιτική σας συγκέντρωση χθες. Αλλά μάλλον θα λέγατε ιστορίες από το σχολείο με τους παλιούς σας συμμαθητές.

Βλέπετε, επιμένω στην συζήτησή μας έχοντας κάποια ελπίδα. Δεν θα το έκανα με έναν αποδεδειγμένα ανίκανο και χαμηλής αντίληψης (πχ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη).

Ν.Χ.
ΥΓ. Εγώ θα επιμείνω στον πληθυντικό και τις αποστάσεις, καθώς δεν εμπιστεύομαι εύκολα το συνάφι σας.

mickey είπε...

Για σου Εύα!

(υποθέτω πως προτιμάς τον ενικό - ο σεβασμός μου είναι δεδομένος)


Το αξιόλογο βιογραφικό σου, ο συγκροτημένος λόγος σου, η ενεργή δράση σου και η εξωτερική σου εμφάνιση αποτελούν σίγουρα πόλους έλξης για αρκετούς ψηφοφόρους σου.

Προσωπικά, πάντως, με ενδιαφέρει περισσότερο η ειλικρίνεια και η ανάδειξη όχι μόνο των λαθών των "αντιπάλων", αλλά και (κυρίως) της παράταξης με την οποία πολιτεύεται κανείς.

Είναι εύκολο να μετράς τα hits και να αγνοείς τα misses του εαυτού σου ή της παράταξής σου (και να κάνεις το ακριβώς αντίθετο με εκείνα των αντιπάλων σου). Θα ψήφιζα τον πολιτικό εκείνο (ως πρόσωπο, ανεξαρτήτως παράταξης), που θα έκανε (έστω αραιά) και το ...αντίθετο ;)

Θα ήθελα λοιπόν ως νέα υποψήφια (και επομένως συγκεντρώνοντας περισσότερες πιθανότητες να είσαι ακόμα "άφθαρτη") να κάνεις μια ...αρχή. Ακόμα κι αν αυτό σήμαινε πως θα προκαλέσεις τη δυσαρέσκεια του αρχηγού ή και άλλων μελών του κόμματός σου (το ίδιο θα ήθελα από τους υποψήφιους όλων των κομμάτων, φυσικά).

Διαφορετικά, δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα μπορούσε να αλλάξει κάτι ουσιαστικά σε αυτόν τον τόπο. Όταν εθελοτυφλούμε απέναντι στα δικά μας "στραβά" και απλώς περιμένουμε στη γωνία τον αντίπαλο, να εκμεταλλευτούμε τα δικά του λάθη και να πάρουμε τη "ρεβάνς" στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, βασίζοντας την προεκλογική μας εκστρατεία στις δικές του παραλείψεις (ή και την ευρύτερη ανικανότητά του), δεν παρέχουμε και τα καλύτερα εχέγγυα πως θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε καλύτερα ;)

(στους ...σκεπτόμενους ψηφοφόρους τουλάχιστον)


Με εκτίμηση

Μιχάλης


Υ.Γ. Μπορείς να με αποκαλείς Μιχάλη ή Mickey (μου αρέσουν εξίσου και τα δύο). Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα posts σου στη μπλογκόσφαιρα - όπως και την ευρύτερη πολιτική σου δράση.

Ανώνυμος είπε...

συγνώμη, επειδή σα γιατρός (κανονικός εγώ) έχω φάει τα χρόνια μου στις σπουδές και έχουν ασπρίσει τα μαλλάκια μου από τα 28 μου, τι εννοείς ότι έχει κάνει μεταπτυχιακό σε διεθνής σχέσεις;; με τι πτυχίο;; έχεις πάρει το πτυχίο σου από το πολυτεχνίο;; γιατί αφενός μεν αν δεν το έχεις πάρει τότε πως έκανες μεταπτυχιακό χωρίς πτυχίο, αφετέρου δε, τι σχέση έχει η αρχιτεκτονική ή η μηχανολογία τις διεθνείς σχέσεις;;

μη μου πεις για πτυχίο από σχολή δημοσιογραφίας γιατί όσο διάβασμα θέλει όλη η σχολή έριξα εγώ για να περάσω μόνο τις ανατομίες.

στη λέω γιατί σαν (σχετικά) διαβασμένος που είμαι δε μπορώ να ακούω φαμφάρες για πτυχία και μεταπτυχιακά χωρίς ουσία.

ακούω απάντηση

Ανώνυμος είπε...

Den xero ana ine tixaio (pistevo pos oxi) alla den vlepo ginekes na simetexoun sta comments....

v.x., vlepo mirazomaste tin idia adinamia... (miltiadis).....

Kostas Petridis.

Ανώνυμος είπε...

Στις δραστηριότητες σου στο site σου ειναι κενή η σελίδα.Δεν έχεις να παρουσιάσεις τίποτα 4 χρόνια;Η πρέπει να εκλέγείς για να βοηθήσεις την χώρα σου;

Ανώνυμος είπε...

Η ΡΑΠΤΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ σαν γκόμενα εννοείς;

Ανώνυμος είπε...

Parakalo ta "anonima" meli na min kanoun kaki xrisi tis anonimias tous.

Diafono me kapies apo tis 8esis tis Evas (opos kai alla atoma) alla parakalo na sevastoume to gegonos oti dini to xoro na ekfrasoun oli tis apopsis tous.
Ine pros timin tis oti den exi logokrini kanena.

As kratisoume kapio epipedo.

Kostas Petridis

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ;ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ;

Ανώνυμος είπε...

Den andilamvanome me ti diafonises ?
Me afto pou ipa, i oti den to ipe allos (i eva en prokimeno) ?

An pistevis oti ine sosto, tote i dilosi mou diatiri tin or8otitas anexartitou to pios io8eti tin apopsi.


filika
Kostas Petridis.

Ανώνυμος είπε...

@ ανωνυμος 5 Σεπτέμβριος 2007 11:18 πμ

όχι ρε για γκόμενα είναι κορυφαία! σαν προσωπικότητα όμως; γενικά δεν ξέρω κάτι "τυπάκια" του συγκεκριμένου στυλ δεν τις εκτιμώ ιδιαίτερα, μιλάμε για προσωπικότητες της πλάκας με μέτριες σπουδές προσαρμοσμένες για μια πολιτική καρριέρα, που προβάλλονται από τα μμε σαν σελέμπρετυ μπάρμπυ... τέλος πάντων... τέτοια κοινωνία είμαστε, τέτοιες χαζοχαρούμενες ψηφίζουμε... για κλάμματα είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο γιατρός.Συμφωνούμε απόλυτα.Αυτοί τρώνε με 10 μασέλες και εμείς καθόμαστε σαν ηλίθιοι και μασάμε τα παραμυθάκια τους.Ήρθε η ώρα να πάρουν το μήνυμα τους όλοι:ΜΑΥΡΟ ΣΕ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ.ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ.

mickey είπε...

Μήπως Εύα θα πρέπει να κοιτάς πού και πού το blog σου;

Αν το αφήνεις έρημο για μέρες και μαζεύονται διάφοροι για ...χαβαλέ, δεν έχει και πολύ νόημα η ύπαρξη του.

Φιλικά,

Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς συμφωνώ με κάποιον που μίλησε νωρίτερα πως όταν κάποιος σε φιλοξενεί στον διαδικτυακό του τόπο, είναι τουλάχιστον άκομψο και αγενές να τον ειρωνεύεσαι και να μιλάς για αυτόν με απαξιωτικά σχόλια. Θα ήταν περισσότερο αντρίκειο και τίμιο πολλά από τα σχόλια( αν σώνει και καλά έπρεπε να γίνουν) να γινόντουσαν μέσω email σε προσωπικό επίπεδο. Η κοπέλα ξεκινά λέγοντας...να γνωριστούμε... και η κατάληξη του forum είναι προσβλητικά βέλη από αρκετούς. Εγώ προσωπικά όταν κάποιος με φιλοξενεί στο σπίτι του ...δεν του την λέω. Τέλος πάντων, ίσως είμαι εγώ λάθος...δεν ξέρω απλώς λέω την γνώμη μου. Βγαίνει μία κακία από νέους ανθρώπους σε νέο άνθρωπο, και δεν φαίνεται ωραίο όλο αυτό.
Σε κάποιο επίπεδο δικαιολογώ την προκατάληψη που έχουμε κάποιοι (ακόμα και εγώ) απέναντι σε νέους ανθρώπους ,ή ακόμη περισσότερο σε νέες και ωραίες κοπέλες που επιδιώκουν να ασχοληθούν με την πολιτική. Όμως θεωρώ πως δεν πρέπει να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Δεν είναι κακό ένας νέος άνθρωπος να έχει φιλοδοξίες ,και δεν σημαίνει πως οπωσδήποτε μία ωραία κοπέλα χρησιμοποίησε την ιδιότητά της ως 'celebrity' προκειμένου να μπει στην βουλή. Πιστεύω τα περισσότερα σχόλια που γράφτηκαν είναι προϊόντα αρνητικής προκατάληψης.
Για να μην γίνομαι κουραστικός δεν το παίζω δικηγόρος της. Ειλικρινά και εγώ γνωρίζω ελάχιστα για την κοπέλα. Δεν ξέρω τί ακριβώς πτυχία έχει πάρει ούτε αν είναι έτοιμη για να μπει στην βουλή. Ξέρω όμως πως σε email που της έστειλα κάποτε η απάντησή της που ήταν περί την μιάμιση σελίδα σκοπό είχε να με πείσει( μεταξύ άλλων) πόσο σημαντικό είναι για κάποιο νέο να είναι ενεργός πολίτης και να αγωνίζεται για να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του. Πιστεύετε λοιπόν πως μία celebrity
που απλά θέλει να μπεί στην πολιτική για την πολιτική, θα έμπαινε στον κόπο να με πείσει για κάτι τέτοιο εμένα τον απλό φοιτητή γράφοντας μιάμιση σελίδα??? Δεν νομίζω...Εκτός και είμαι τόσο αφελής.
Συνεπώς πιστεύω πως πρόκειται για άτομο το οποίο έχει πράγματι ανησυχίες τις οποίες προσπαθεί να τις καθησυχάσει μέσω της πολιτικής.
Συγγνώμη αν σας κούρασα.

Νίκος,
Επίτιμος ( πλάκα κάνω) φοιτητής Ε.Μ.Π

Ανώνυμος είπε...

I pio orea parousiastria tou MEGA.
http://www.youtube.com/watch?v=S8F-CZJG3PU

Ανώνυμος είπε...

Φιλε nick η Ευά νομίζω οτι θα ηταν θετική απέναντι στην διαφορετική άποψη και δεν θα έθετε θέμα σεβασμού.Αν κρατήσει την ουσία απο αυτά που λέγονται τότε νομίζω οτι θα της κάνει καλό αυτη η κριτική.Δεν νομίζω οτι έχει ανάγκη απο γλείψιμο

Ανώνυμος είπε...

αν νομίζει η κάθε εύα πως θα μπορέσει να αντιπαρατεθεί στα σύστημα κάνει λάθος...θα μου πείτε ορθά, τι να κάνουμε? έλα ντε...
εγώ βγαίνοντας στους δρόμους μαζί με δεκάδες χιλιάδες ανέτρεψα την αναθεώρηση του άρθρου 16...(προς το παρών).
έχω στεναχωρηθεί βλέποντας σε όλη την ευρώπη δεκάδες νομοσχέδια των κυβερνήσεων να μην περνούν επειδή δεν τα υπερψηφίζουν οι βουλευτές της κυβερνήσεως. γιατί εδώ υπάρχει αυτή η απόλυτη ταύτιση με τα κόμματα?
τεσπα,έχω στεναχωρεθεί απόλυτα με το κόμμα που πάντα στήριζα,το πασόκ...δεν βλέπω τπτ το διαφορετικό.
ελπίζω,εύα ό,τι καλύτερο για σένα κ εύχομαι να μην σε πιστέψει κανείς για τα υπέροχα μάτια σου αλλά για τα "θέλω" και τις ιδέες σου.
Υ.Γ.1:χαρά στην υπομονή σου εύα που κάθεσαι κ ακούς την κάθε ράγιου π.χ.
Υ.Γ.2:χαρά στην υπομονή των θεσσαλλονικέων που ανέχονται ακόμα τον "κ." ψωμιάδη...
Υ.Γ.3:θέλω να μου εξηγήσεις εύα τι συνέβη στις 11 απριλίου στο ευρωκοινοβούλιο στο γνωστό θέμα των σκοπίων...
Υ.Γ.4:θέλω να μου εξηγήσει η εύα τι είναι η διαβόητη λέσχη bilderberg κ τι λένε εκεί κάθε λίγο κ λιγάκι...
Υ.Γ.5:πολλά θέλω ε?

Ευχαριστώ (κ ελπίζω σε απάντηση)

Καλή επιτυχία
Χ.Λ. φοιτητής Δ.Ε.Ο.Σ. ΑΣΟΕΕ

Andreas Andreadis είπε...

Ωραία η εκδήλωση στο ΙΝΤΕΡΝΙ,Εύα,νομιζω ότι τα πιο ουσιώδη τα άκουσες από κοντά,όσο για την σημερινή εμφάνιση σου στον ΑLPHA,καλό θα ήταν να αποφύγεις τους υψηλούς τόνους,εμείς οι νέοι από αυτές τις συμπεριφορές μπουχτίσαμε και το ξέρεις,εξάλλου και οι προσωπικές συζητήσεις στην εκδήλωση όπου μετείχαν αξιόλογα άτομα,αυτό ανεδεικνύαν,όσο για αυτούς που σου επιτίθενται αγενώς και άκομψα,είναι ανώνυμοι και καταλαβαίνεις το κόμπλεξ για τις όμορφες.Για την καταγγελία που σου είχα κάνει για κάτι επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης,και ο Μάκης παραδέχτηκε μιας και το είχα καταγγείλει σε αυτόν ότι υπάρχει λοβιτούρα,απο κάθε υφής κομματική νομενκλατούρα.Ελπίζω να μην μετανιώσω για τη ψήφο μου στο κόμμα όπως το 2000.Η μητέρα μου θα είναι στο 409 ε.τ και θα προσέχει τι γίνεται.Κοίταξε να βοηθήθει η νεολαία,είτε άνεργοι,είτε υποαμειβόμενοι.Χρόνια πολλά αν γιόρταζες χθες,και καλή τύχη.
Υ.Γ Χαιρετίσματα στην Μανταλένα,και στην διάθεση σας,μην έκλαμβάνετε σοβαρά τους ανωνύμους κρετίνους.

giorgos είπε...

ΕΥΑ ΚΑΛΗ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑLTER KAI ΣΤΟΝ ALPHA MOY ΕΔΕΙΞΕΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΛΗ ΡΟΗ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΗ ΚΑΘΕ ΡΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα θα είναι να ξαναεκλεγεί και να της πάρει πάλι την έδρα ο γιωργάκης...να την αδειάσει κοινώς.Να δώ μετά αν θα του ξαναπάρει το μέρος στα κανάλια.

Ανώνυμος είπε...

to malli to bafeis h einai fysiko?

giorgos είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΥΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΔΕ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να το βάφει..

Ανώνυμος είπε...

έλα ρε παιδιά!!! ντροπή πρέπει να σβηστούν τα παραπάνω μηνύματα!!!

Ανώνυμος είπε...

Eva,

an mu kanis konne me tin Lina Drouga 8a se psifiso.
Akousa oti ta exi me ton Dieftindi Idiseon tou MEGA (padremenos me ton Olga Tremi palia).

I Giota Mixalopoulou ine pandremeni me ton Dieftindi Ideseon tou ANT1

Telika gia na bi kapia se deltio prepi na ine me exectutive tou Sta8mou ?

Pos boro na gino kai ego Dieftindis Idiseon?

Ανώνυμος είπε...

Lina Drouga me ton Dieftindi Idiseon tou MEGA
http://tinyurl.com/2amrmr

To Linaki sta Arion
http://tinyurl.com/222bk9

Ανώνυμος είπε...

1) Είναι καλό να μπαίνουν νέα άτομα στη Βουλή, άλλωστε γι' αυτό το λόγο το όριο ηλικίας είναι τα 25.. Μπορούν να προσφέρουν "φρέσκες" ιδέες και να καταλαβούν καλύτερα τις ανάγκες των νέων..Μια ευκαιρία αξίζει να τους δοθεί, και στην Εύα και σε άλλα νέα πρόσωπα...Η εμπειρία αποκτιέται!
2) @ γιατρός
Δηλαδή εσύ χρειάζεσαι να σου δείξει τα πτυχία της για να το πιστέψεις?Εξάλλου η Εύα είναι δημόσιο πρόσωπο, αν δεν είχε αυτά που γράφει ο "κίτρινος Τύπος" θα το είχε ανακαλύψει πολύ γρήγορα (βλ. Νατάσα Παζαΐτη)!
Και θεωρείς ότι το να έχεις πτυχίο Ιατρικής είναι ανώτερο από το πτυχίο Δημοσιογραφίας? Γιατί και εγώ έφαγα τα μάτια μου για να πάρω το πτυχίο μου από αυτή τη σχολή, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι πιο μορφωμένος? Αυτή τη στιγμή και οι δύο είμαστε απόφοιτοι Ανώτατου Ιδρύματος, πιθανόν του ίδιου Πανεπιστημίου!
Τελειώνοντας, θέλω να δηλώσω ότι είμαι κοπέλα (για το comment περί του φύλου όσων σχολιάζουν)
Καλή επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν θέλω να μου δείξει πτυχία...μονο το stringακι της...αμα το δείξει θα την ψηφίσω.

Ανώνυμος είπε...

Είστε ανύπαρκτοι όλοι εσείς (και το χειρότερο, δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη) με τέτοια σχόλια που βάζετε.

Καλύτερα συζητείστε τα με τους υπόλοιπους ανεγκέφαλους φίλους σας στην καφετέρια και αδειάστε μας τη γωνιά.

Ν.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Είστε ανύπαρκτοι όλοι εσείς (και το χειρότερο, δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη) με τέτοια σχόλια που βάζετε.

Καλύτερα συζητείστε τα με τους υπόλοιπους ανεγκέφαλους φίλους σας στην καφετέρια και αδειάστε μας τη γωνιά.
+1...έλεος

Χ.Λ δεος ασοεε

Εύα είπε...

Το πτυχίο μου το πήρα κανονικά, για όσους αναρωτιούνται, και προχώρησα σε μεταπτυχιακό. Δεν το "αγόρασα" από κάποιο άγνωστο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο...
Είναι παράδοξο να συγκρίνουμε με τέτοια ευκολία τις σπουδές του καθενός-δεν θα γίνουμε όλοι γιατροί...άλλες δυσκολίες είχα εγώ, άλλες εσύ.
Στα όσα λέγονται περί εμφάνισης...έχω να πω μόνο ότι από τις πράξεις μας κρινόμαστε και ο ρατσισμός ότι το άθροισμα ομορφιάς και εξυπνάδας μένει σταθερό, δεν με αφορά...
Την ομορφιά την ψάχνω αλλού και όχι μόνο στην εικόνα.
Θυμίζω πως παρά το γεγονός ότι στις προηγούμενες εκλογές δεν ήμουν στην Βουλή, δραστηριοποιήθηκα στα κοινά με άλλους τρόπους.
Οι δραστηριότητες υπάρχουν στο βιογραφικό μου-λόγω έλλειψης χρόνου προεκλογικά, δεν κάνω συστηματική ενημέρωση της ιστοσελίδας μου και συγνώμη γι'αυτό...μπορεί κανείς πάντως να ενημερώνεται καθημερινά από τις τοπικές εφημερίδες μέχρι τις εκλογές.
Ευχαριστώ πολύ και για τα καλά και ενθαρρυντικά λόγια που διαβάζω...
Εύα

Ανώνυμος είπε...

γκούχου γκούχου... όποιος έχει περάσει από ελληνικό πανεπιστήμιο ξέρει πολύ καλά πως περνανε τα μαθήματα στελέχη κομματικών-φοιτητικών παρατάξεων στους ομοϊδεάτες καθηγητές...

καλημέρα σας!!

Ανώνυμος είπε...

Egw apla anarwtiemai giati efoswn dn simfwnoun kapoioi me tis protaseis, ta pisteuw, tis programmatikes dilwseis tis Euas, ka8ontai kai spatalane ton xrono tous diavazontas to paron blog. Alla mallon 8ewroun e3ipnada to na mporoun na "tin poun" k na kra3oun (se) kapoion.
Kali epitixia Eua stin ekloges k ase tous periergous na vgazoun ton karkino tous!

.:mazAAk:.

Νικος Κασκαβελης είπε...

Στα μάτια σου η θάλασσα χορεύει με τον Ήλιο,
και τα κρατώ στη θύμηση σαν ακριβί κειμήλιο

Αφιερωμένη.Καλή Επιτυχία!
Και όπως σου είπα και από κοντά, την ώρα που θα περνάς το κατώφλι του "ιερού τεμένους" της Δημοκρατίας, τότε μη σκεφτείς "ωραία, έφτασα", αλλά να έχεις στο νου πως τότε ακριβώς ξεκινάει η αληθινή προσπάθεια, η αληθινή δουλειά. Επιτυχία θα έχεις, τουλάχιστον άμεσα, σε παρακαλώ μόνο ν αμας εκπροσωπήσεις συνειδητά και επάξια, να διεκδικήσεις, να επιτύχεις και να δημιουργήσεις για τη γενιά μας. Να προτείνεις μια νέα αισθητική και να πολιτευτείς με μια νέα αντίληψη, ανοικτή στον κόσμο, με αυτοπεποίθηση και δημιοργικές ιδέες.

Καλή Δύναμη

Νίκος, Αθήνα

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο 1ο.
Αναρωτιέμαι, τύποι σαν κι εσάς που σχολιάζετε με αυτόν τον τόπο την Εύα και την κάθε Εύα,
τι σχέση μπορεί να έχετε με το τι εστί πολιτική, τι εστί κριτική , και φυσικά τι εστί προσπάθεια …
Με αυτόν τον τρόπο ασχολείστε εσείς ενεργά με την πολιτική? Έτσι αντιπροσωπεύετε τη φωνή του λαού;
Με προστυχόλογα και φθόνο?

Σχόλιο 2ο.
Την Έυα την παρακολουθούσα από μικρή.
Από τα 13 της τη θυμάμαι μπροστά στην τηλεόραση να παρακολουθεί πολιτική δίπλα στον πατέρα της, τη στιγμή που άλλα άτομα της ηλικίας της, σπαταλούσαν τον ελεύθερο τους χρόνο σε καφέ, ηλεκτρονικά.
Από μικρή ηλικία χτίζει σιγά σιγά το μέλλον της, τις δημόσιες σχέσεις της, την προσωπικότητά της.
Μπορεί κάποιος να μη συμφωνεί με τις απόψεις που η ίδια υποστηρίζει, και είναι και δικαίωμά του, όμως σε καμία περίπτωση,
δεν μπορείς να κρίνεις τις προσπάθειές της και το χρόνο που έχει θυσιάσει, χωρίς να γνωρίζεις τίποτα για τη ζωή της. Γι' αυτό και όσα άτομα δε τη ζηλεύουν ή τη φθονούν, τη θεωρούν ικανότατη και αξιαγάπητη.

Σχόλιο 3ο.
Άκουσα από το ραδιόφωνο το εξής σχόλιο:
Η Ελλάδα εάν ήταν γυναίκα θα είχε 2, το πολύ 3 μήτρες.
Τη μία θα τη έλεγαν Καραμανλή, την άλλη Παπανδρέου και την Τρίτη ίσως, Μητσοτάκη.
Ρωτήστε αυτούς κατά πόσο είναι αυτοδημιούργητοι ή όχι και κρίνετε τις δικές τους σπουδές στο κατά πόσο ανταποκρίνονται στις θέσεις τις οποίες κατέχουν και πόσο προσπάθησαν να φτάσουν μέχρι εκεί.
Εγώ πάντως, Ελλάδα με Μήτρα Καϊλή…
δεν έχω ακουστά.

Καλή επιτυχία Ευούλα.

Unknown είπε...

Eva polla sigxaritiria gia tin eklogi sou. Eyxomai na apotelesei tin afetiria gia polla kai spoudaia pragmata sto mellon. Min stamatas na oneireyesai...